Суббота,
18.08.2018
03:40Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SPORT  

Naționala de fotbal a Franței a câștigat Campionatul Mondial de la Moscova (FOTO&VIDEO)


 

După ce a învins Croația cu scorul de 4-2, Franța este noua campioană mondială la fotbal. Acesta este al doilea titlu mondial câștigat de Franța după cel din 1998. Croația a jucat în premieră într-o finală de turneu final mondial.

Franța a deschis scorul în minutul 18 cu un autogol dat de Mario Mandzukic, care a trimis cu capul în propria poartă la centrarea lui Antoine Griezmann.

Peste 10 minute Croația egalează prin Perisic. Minutul 36 aduce un penalty pentru Franța, ca urmare a unui henț în careu. Prima repriză se încheie cu 2-1. Franța înscrie al treilea gol în minutul 59 printr-un șut al lui Pogba de la marginea careului.

Peste șase minute Mbappe înscrie al patrulea gol în poarta croaților. Patru minute mai târziu Croația reduce din diferență, prin Mandzukic, la o neatenție a portarului francez.

În actuala ediție a Campionatului Mondial, naționala Croaţiei a reuşit cea mai mare perfomanţă din istoria sa: calificarea în ultimul act al unui Campionat Mondial de fotbal.

Finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia s-a jucat pe stadionul Lujniki din Moscova, cu o capacitate de 80 000 de locuri.

Finala de la Moscova a fost meciul cu numărul 900 din istoria Cupei Mondiale. Franţa a jucat şi primul meci al competiţiei, învingând Mexicul cu 4-1 la ediţia inaugurală, din 1930. De asemenea, a fost a noua finală competiţiei care se dispută între echipe de pe continentul european.

Screenshot_6Screenshot_5Screenshot_4Screenshot_3Screenshot_2

http://lyberti.com/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100