Пятница,
20.07.2018
21:02Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SPORT  

Peste 100 de goalkeeperi au participat la turneul ”Bătălia portarilor”


 

Chişinău, 9 iul. /MOLDPRES/. Peste o sută de participanți de la diferite echipe de fotbal din țară, școli specializate, a reunit ieri turneul tradițional ”Bătălia portarilor”, relatează MOLDPRES.

La categoria seniori, câştigător a devenit Eugeniu Afanasiev, portarul divizionarei A Codru Lozova. În meciul final el l-a învins pe Maxim Railean (Sfântul Gheorghe Suruceni).

La celelalte categorii de vârstă învingători au devenit: Silviu Şmalenea (14-17 ani), Dorinel Ursu (12-13 ani) și Daniel Ciorescu (10-11 ani).

”Sunt bucuros că am organizat cu bine, la un nivel bun și această ediție. Doresc și altor colegi, inclusiv de peste hotare, să desfășoare asemenea turnee. Aceasta este modesta mea contribuție la dezvoltarea fotbalului moldovenesc”, a declarat pentru agenție organizatorul turneului Adrian Bogdan, care în prezent este directorul sportiv al clubului de fotbal Zaria Bălți.

Competiția s-a desfășurat a opta oară. La ea au asistat ca invitați de onoare Sandor Szabo, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ungariei în Republica Moldova și secretarul general al Federației Moldovenești de Fotbal, Nicolae Cebotari. Evenimentul a avut loc la stadionul ”Real Succes” din capitală.

La edițiile precedente invitați de onoare au fost: portarul selecționatei Uniunii Sovietice, Rinat Dasaev, celebrul Helmuth Ducadam, câștigător cu Steaua București a Cupei Campionilor Europeni și portarul echipei naționale a României, Bogdan Stelea.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

https://www.moldpres.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100