Среда,
15.08.2018
00:19Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SOCIAL  

Șor este avertizat: În curînd o să te vezi cu Filat!


 

 

Scandalul dintre controversatul om de afaceri Ilan Șor și fostul deputat PLDM, în prezent liderul veteranilor din raionul Soroca, Alexandru Cimbriciuc, ia amploare.

Cel din urmă a scris o postare pe o rețea de socializare, în care îl avertizează pe Șor, că va ajunge după gratii ca fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, condamnat la 9 ani de închisoare, anunță Noi.md

Reacția vine după ce afaceristul acuzat de implicarea în furtul miliardului, Ilan Șor a învinuit echipa PLDM, condusă atunci de Filat, că a jefuit și a trădat întregul popor, inclusiv participanții la lupte.

“Dl Filat vă așteaptă, curînd o să vă vedeți, sacrificarea politică e aproape...E știut că anume Dl Filat v-a permis să reveniți în afacere în 2010, care a fost o greșeală fatală pentru dînsul și PLDM n-a fost umbrela Hoțului, din potrivă multă lume credea și crede că anume PLDM-ul v-a făcut "om bogat cu bani furați", a scris în replică Cimbriciuc.

Cît privește declarația lui Șor că este mereu în colaborare activă cu Organizația veteranilor de la Orhei și că acordă asistență combatanților în viață, Cimbriciuc i-a răspuns:

“APL, prin lege, e obligată să aibă grijă de Memorialele eroilor căzuți pe cîmpul de luptă. Iar faptul că din bani publici, anul trecut, la Ziua Independențri, au fost procurate 40 de uniforme militare ca să fie făcută poza cu veteranii a fost de prisos, nici cele 15 uniforme pregătite pentru Ziua Independenței din 2018 nu înseamnă, nici pe aproape, că sînteți susținut de veterani” a scris fostul deputat. 

După cum s-a comunicat anterior, veteranii războiului de pe Nistru din raionul Soroca au declarat grupul Șor drept o „grupare criminală organizată și persoana non grata la Soroca”. Această declarație a fost lansată de către vicepreședintele Partidului Unității Naționale și liderul veteranilor din raionul Soroca Alexandru Cimbriciuc.

https://noi.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100