Четверг,
19.07.2018
05:21Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SOCIAL  

Ministerul moldovean al finanţelor a început plata sumelor indexate pentru deponenţii BEM


 

Ministerul moldovean al finanţelor a început plata sumelor indexate pentru deponenţii Băncii de Economii care au depus cereri de înregistrare până la sfârşitul lunii mai curent, transmite Moldpres.

Banii pot fi ridicați la orice oficiu al Poștei Moldovei cu prezentarea actului de identitate. În cazul moștenitorilor, aceștia trebuie să mai prezinte și certificatul de deces al rudei moștenice și copia certificatului de moștenitor cu autentificare notarială.

Banii vor ajunge la deponenţii Băncii de Economii născuți până în anul 1991, inclusiv pentru sumele indexate aferente primei etape și deponenții născuți până în anul 1941, inclusiv pentru sumele indexate aferente etapei a doua.

În bugetul de stat pentru anul curent sunt prevăzute circa 50 milioane de lei pentru compensarea pierderilor la depunerile bănești ale cetățenilor în Banca de Economii.

Reamintim că Procuratura generală, Centrul naţional anticorupţie (CNA), Procuratura Anticorupţie şi Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale au făcut luna trecută publică strategia de recuperare a banilor sustrași de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank. Procurorul general Eduard Harunjen declara atunci la o conferință de presă că scopul strategiei e de a ajuta la recuperarea unei părți cît mai mari din frauda de peste 10 miliarde de lei.

https://www.europalibera.org


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100