Понедельник,
20.08.2018
04:46Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SOCIAL  

Voronin: PCRM pregătește actele pentru a-i conferi lui Dodon titlul de „Artist al Poporului”


Pe Dodon îl paşte titlul onorific de "Artist al Poporului" sau de "Artist Călător", depinde cum va decide Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, pe adresa căruia comuniştii vor depune demersul de rigoare, nemulţumiţi de prestaţia actualului şef de stat, susţine liderul PCRM Vladimir Voronin.

Declarația a fost făcută astăzi de către Voronin în cadrul unei conferințe de presă.

Vladimir Voronin susține că Igor Dodon și Partidul Socialiștilor „s-au culcat” sub Partidul Democrat și execută ordinile acestora.

„Ce are el de făcut aici acasă? A strâns «clubnică» cu Kirkorov. Băiatul își caută de treabă dacă n-are ce face. (...) Poporul ațteaptă de la ei ceva important, serios și cardinal, dar el n-are împuterniciri. El le are doar pe cele care le avea președintele de parlament și încă i-au mai luat și din acelea. Nici împuterniciri n-are, nici posibilități n-are, nici capacități n-are. El s-a culcat sub democrați și face ce-i spun democrații. El și cu socialiștii lui, împreună, în toate situațiile, și în Parlament și în societate”, a spus Voronin.

De asemenea, jurnaliștii l-au întrebat pe liderul PCRM ce crede despre conferirea interpretului rus Filip Kirkorov a titlului de „Artist al Poporului”.

„Noi am vorbit cu fracțiunea și vom pregăti un demers către Ministerul Culturii, Guvern și Parlament să-i oferim și lui Dodon titlul de „Artist al Poporului”, „Artist călător” sau „legușca puteșestvinița”: este așa poveste. Iată se duce în SUA să vorbească despre familie, da nu se gândește la familiile noastre că se destramă”, a mai adăugat Voronin

Voronin a mai spus că acum Dodon o „șterpelește” în Rusia pentru a fi prezent la Campionatul Mondial de fotbal, pe care „nici Putin nu-l poate deschide fără el”.

https://deschide.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100