Среда,
18.07.2018
19:41Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


SOCIAL  

(video) Polițist erou. Șeful IP Bălți a salvat o tânără de la suicid


 

Salvată de la suicid. Un polițist din municipiul Bălți a reușit să prindă în ultimul moment o tânără care a dorit să sară de la balconul etajului zece al unui bloc cu 16 nivele.

Tânăra de 27 de ani din satul Corlăteni, raionul Râșcani, închiria locuința și nu este căsătorită. Potrivit poliției, ea figurează în mai multe dosare penale, scrie publika.md.

„Deocamdată nu se cunoaște motivul care a făcut-o pe victimă să recurgă la acest gest. La moment, cu dânsa lucrează toate serviciile competente în acest sens pentru a i se acorda asistență psihologică”, a spus ofițer de presă IP Bălți, Dina Fomin.

Potrivit poliției, femeia a fost observată de o locuitoare a municipiului Bălți că stă la balcon și plânge. Aceasta a anunțat poliția care a venit la fața locului cu psihologul din cadrul inspectoratului. În timp ce specialistul discuta cu tânăra, mai mulți polițisti au urcat în apartamentul ei.

La scurt timp, femeia a fost convinsă să nu se arunce în gol. Când a dorit să intre înapoi, ea a lunecat, dar a fost prinsă de șeful Inspectoratului de Poliție Bălți. Tânăra va fi consiliată de specialiști care vor decide dacă ea va fi internată în spitalul de psihiatrie sau nu.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100