Пятница,
20.07.2018
21:11Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


RUȘINEA CAPITALEI DE NORD  

Despre drumurile din Bălţi şi despre atitudinea autorităţilor locale faţă de adresările bălţenilor la primărie


 

Sergiu Burlacu, tânărul din Bălţi care a candidat la postul de primar al capitalei de nord din partea PUN, a lansat pe o reţea de socializare un mesaj, însoţit de poze şi un video, în care vorbeşte despre starea drumurilor din localitate şi despre atitudinea autorităţilor locale faţă de adresările bălţenilor la primărie. 

“În timp ce primăria municipiului Bălți fraudează licitații și repară drumurile comparativ încă bune în jurul curții primarului de Bălți, locuitorii străzii Ostrovski suferă de drumuri distruse. Locatarii de pe strada Ostrovski, 39 au depus mai multe cereri pentru a beneficia de un drum practicabil, în schimb nu au primit nici un răspuns din partea autorităților locale”.

 

Mai mulţi bălţeni au comentat postarea lui Sergiu Burlacu, constatându-se că în alte cartiere ale capitalei de nord situaţia este şi mai gravă.

 

Iabanji Iulian Recomand să vedeți în ce stare se afla drumul de pe Stefan cel Mare spre Knauf, Marsharcom, LUKOIL spre Molodova. Un dezastru total! E ca după bombardamente!!!

 

Angela Mitrofan eu de 2 ani scriu scrisori si implor oficialii orasului sa repare strada Tudor Vladimirescu si nici o reactie...doar elevi din 4 scoli (Hasdeu, Maiakovski, St.cel Mare si sc.nr.21 primara)se deplaseaza zilnic pe ea la ore, mergand pe sosea ca trotuare nu-s;

 

Moroșan Angela Primarii vin si pleaca, dar strazile din preajma curtilor unde locuiesc " necesita" reparatie, macar cu ceva sa se pricopseasca din banii contribuabililor...

 

Liuba Oliva Acelaşi lucru se intimplă şi pe str.Bulgară.De zeci de ori am semnat si am rugat, dar degeaba,căci ei au grijă numai de "ai nostri";

 

Vlad Darii Mai are un an și trebuie să reușească să-și facă măcar pentru sine și cei din preajmă. Dar sincer, de vreo 40 zile nu văd nici o reparaie a oricărui drum, totul e mort. Și asta-mi pare mai gravă.

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100