Пятница,
20.07.2018
21:07Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Primarul de Bălţi, Nicolai Grigorişin, este chemat să demonstreze urme ale rănirilor şi dovezi convingătoare despre decoraţiile ce le-a obţinut în timpul serviciului militar


 

Bloggerul Octavian Mahu, care este şi administratorul Oficiului Teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat, e de părere că a sosit vremea ca primarul de Bălţi, Nicolai Grigorişin, ales chiar în primul tur al scrutinului din 20 mai curent, să prezinte alegătorilor dovezi privind multe din laudele pe care şi le-a adus în timpul campaniei electorale. Întrucât în acea perioadă au fost vehiculate mai multe zvonuri din care reieşea că Grigorişin mintea viitorii săi votanţi, Mahu îl cheamă pe proaspătul ales primar de Bălţi să dovedească contrariul.

Într-o postare recentă, bloggerul întreabă dacă Grigorişin este gata să demonstreze în realitate urme ale măcar două din cele 13 răni pe care, potrivit afirmaţiilor acestuia la întâlnirile cu alegătorii, le-a obţinut în timpul serviciului militar.

Despre ce fel de răni vorbeşte Grigorişin? E omul care în timpul carierei sale militare a fost, în mare parte, şef al unui depozit.

Mahu îi sugerează lui Grigorişin să iasă şi să demonstreze public ordinele şi medaliile cu care a fost, chipurile, decorat. Şi aceasta e necesar, deoarece în timpul discuţiilor cu viitorii alegători, Grigorişin a vorbit cu şi fără socoteală despre decoraţiile sale.

“Ar fi bine şi corect ca iasă în faţa publicului şi să demonstreze poze, materiale video şi de gazetă care se referă la ceremoniile în cadrul cărora Grigorişin a intrat în posesia decoraţiilor guvernamentale”, scrie Mahu.

Reprezentantul Partidului Nostru, propus la Primăria Bălţi de ex-primarul şi fugarul Renato Usatâi, ofiţerul Grigorişin, este învinuit că ar fi fost concediat forţat din armată pentru încălcări ale disciplinii militare. Grigorişin afirmă că s-a concediat din proprie iniţiativă.

 “Cred că bălţenii merită să afle adevărul. În campania electorală a alegerilor locale din primăvara curentă, lui Grigorişin i-a reuşit să mintă electoratul, deoarece a avut contracandidaţi mai puţin competenţi. În toamnă, însă, Grigorişin va fi obligat să răspundă la toate învinuirile ce ţin de cele 13 răni, ordinele şi medaliile, chipurile, obţinute în timpul serviciului militar, concedierea din rândurile armatei, precum şi de acele învinuiri care ţin de relaţiile lui cu lumea criminală”, conchide bloggerul Octavian Mahu.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100