Пятница,
20.07.2018
21:29Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


PRIMĂRIA  

Din cauza lipsei “fasciştilor”, şedinţa Consiliului municipal Bălţi, reprogramată pentru astăzi, 5 iulie, a fost amânată


 

 

Nici astăzi, 5 iulie, ca şi acum o săptămână, prima şedinţă a Consiliului municipal Bălţi după alegerea lui Nicolai Grigorişin în calitate de primar al capitalei de nord, nu a putut fi deschisă din lipsă de cvorum. La ea s-au prezentat doar 14 consilieri, cu 2 mai puţin decât pe 28 iunie.

Analiştii locali consideră că neprezentarea la şedinţă a consilierilor fracţiunilor care în prezent constituie o majoritate, este un gest pe care aceştia îl manifestă faţă de populismul noului edil al municipiului Bălţi, dar şi de lipsa de scrupule faţă de el. În plus, cineva dintre consilierii prezenţi la întrunire, i-a amintit lui Grigorişin cum i-a numit pe opozanţi „fascişti”, aceştia fiind în aşteptarea scuzelor de rigoare. 

Nicolai Grigorişin, la rândul lui, a lansat o nouă “perlă grirorişiană”, anunţând că, în opinia sa, primăria şi întreprinderile municipale activează strălucit şi că această stare de lucruri ar putea să-i înrăiască şi mai mult pe consilierii care nu s-au prezentat la şedinţă.

Noul primar de Bălţi s-a făcut a uita că Direcţia Reparaţii şi Construcţii Drumuri nu are bani pentru achiziţionarea carburanţilor necesari la transportarea gunoaielor. El a tăcut despre faptul că poligonul pentru stocarea deşeurilor e supraîncărcat, că haite de câini atacă lumea pe stradă şi că angajaţii Regiei Apă-Canal nu şi-au primit salariile de 3-4 luni. Grigorişin nu a vrut să se laude că drumuri calitativ reparate pot fi gasite doar în curtea unde locuieşte… Nicolai Grigorişin, etc, etc.

De menţionat că pe agenda de lucru a şedinţei Consiliului municipal sunt incluse peste 110 chestiuni. 

Şedinţa a fost amânată pentru marţi, 10 iulie.

 

 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100