Понедельник,
20.08.2018
04:44Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Dodon, CRITICAT pentru faptul că le trimite felicitări și lui Putin, și lui Iohannis în același timp


 

După ce l-a felicitat „sincer” pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, cu ocazia Zilei Naționale a statului pe care-l conduce, marcată pe 12 iunie,subliniind „paginile comune ale istoriei” dintre Rusia și R. Moldova, astăzi președintele Igor Dodon i-a trimis o scrisoare și președintelui României, Klaus Iohannis, insistând asupra „afinităților culturale, lingvistice și istorice” dintre cele două state de pe ambele maluri ale Prutului, scrie http://www.ziarulnational.md/

„Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere felicitări, împreună cu alese urări de bine. Aniversarea pe care o marcați este o ocazie specială pentru a-mi exprima convingerea că parteneriatul existent între Republica Moldova și România va cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică continuă, fortificându-se în spiritul reciprocității, în beneficiul popoarelor noastre. De asemenea, doresc să remarc disponibilitatea țării mele pentru consolidarea pe mai departe a relațiilor dintre ambele state, care au la bază afinitățile culturale, lingvistice și istorice, precum și pentru aprofundarea dialogului bilateral constructiv, axat pe diplomație, întru realizarea plenară a obiectivelor comune. Reiterând felicitările, alături de urările de sănătate deplină, bucurii, viață lungă și mult spor în activitatea Dumneavoastră de înaltă responsabilitate, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurările distinsei mele considerații”, se arată în mesajul trimis de Dodon lui Klaus Iohannis.

Jocul „duplicitar” al lui Dodon a fost taxat de fostul președinte comunist al R. Moldova, Vladimir Voronin. 

Ultimul a îndemnat astăzi, într-o conferință de presă, să fie citite ambele mesaje de felicitare ale „așa-zisului președinte ales neconstituțional”, pentru a vedea că el și socialiștii sunt mai „pregătițiți să acorde sprijin guvernării”, decât să sărbătorească „centenarul marii revoluții din octombrie”. 

Voronin a mai ironizat asupra faptului că Dodon a plecat din nou la Moscova pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal: „Fără el, campionatul nu-l poate deschide nimeni, nici Putin, dacă nu vine Dodon”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100