Понедельник,
20.08.2018
04:44Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

VIDEO // Spricherul îi arată de deget șefului statului: „Am semne de întrebare privind INTEGRITATEA unui președinte care...”


 

Spicherul Andrian Candu consideră că nu e normal ca președintele Igor Dodon să zboare cu un avion privat plătit de oameni de afaceri din Federația Rusă. Astfel, Candu spune că va trebui de investigat acest caz și mai ales ce interese se ascund în spatele acestuia, scrie http://www.ziarulnational.md/

„Eu înțeleg când sunt oameni de afaceri din R. Moldova, care fac parte dintr-o delegație și se duc pentru interesele statului R. Moldova, pentru a căuta piețe noi… Dar când sunt oameni de afaceri dintr-un alt stat, atunci am întrebări. Ce interese există și ce oare se pune la cale? De aceea va trebui să investigăm”, a declarat spicherul Candu în cadrul unei emisiuni de la TVC 21.

Potrivit lui Candu, explicații precum că au fost economisiți banii statului, la care ar apela Dodon, nu țin. „Să nu vină cu scuze că a economisit banii statului. De ce nu a plecat cu econom-class? Știți că un prim-ministru din Suedia poate să-și dea demisia pentru că a primit un tichet la un meci de hochei? Sunt exemple spre care vrem să tindem”, a precizat președintele Legislativului.

Amintim că președintele R. Moldova Igor Dodon a plecat, la finele lunii mai curent, la Sankt Petersburg, Federația Rusă, unde a participat la Forumul Economic Internaţional -2018, cu o cursa charter a companiei rusești Sirius Aero, un Bombardier Challenger 850. Închirierea avionului cu care a zburat președintele R. Moldova costă 120 de mii de euro, iar aeronava cu Dodon la bord a ocolit teritoriul Ucrainei prin România, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Letonia și Estonia, având interdicție de a zbura pe deasupra Ucrainei. Atunci, Dodon a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că acest „cadou” al oamenilor de afaceri ruși „nu-l obligă la nimic".

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100