Понедельник,
20.08.2018
04:46Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Război total PSRM-PN // Batrîncea către Usatîi: Ai rămas singur. Doar tu, rahatul și ambițiile


 

Fostul lider al "Partidului Nostru", Renato Usatîi, a fost "folosit" de către mai mulţi lideri politici din Republica Moldova, precum Vlad Filat şi Andrei Năstase, susţine socialistul Vlad Bătrâncea. Într-o notă publicată pe pagina sa de Facebook, el subliniază că fostul primara de Bălţi "şi-a abandonat echipa". Replica vine după ce Usatîi a lansat în spaţiul public mai multe acuzaţii şi insulte la adresa PSRM şi a lui Igor Dodon personal.

„Renato, eu, în comparație cu tine, nu accept substanțe narcotice, mai ales când acestea sunt consumate de către politicieni. În comparație cu tine, eu nu organizez orgii cu minori. O aluzie: acestea, dar și altele nu sunt altceva decât articole din Codul Penal al Federației Ruse. Iar marșurile LGBT le vei desfășura împreună cu noul tău primar pro-european al Chișinăului, iar eu voi protesta la fel ca în anii precedenți”, scrie Batrâncea.  

„Tot în comparație cu tine, eu pot iubi doar o femie, deși nu e atât de interesant, da? Iar copiii mei nu i-aș abandona niciodată”, mai spune Batrâncea.

Batrâncea mai spune că Usatîi e obișnuit să arunce cu rahat în cei din jur:

„Renato, tu te-ai obișnuit să arunci curajos cu rahat. Odată ai organizat o mașină cu rahat la sediului lui Filat. Două persoane simple au fost puse la închisoare. Tu i-ai abandonat, iar familiile lor nu au primit nicio susținere. La fel ca familia lui Felix Grincu. Aceasta este însușirea ta pricipală: să arunci cu rahat, dar consecințele să le suporte alții. Eu niciodată nu-mi abandonez oamenii, da? Oamenii tăi au probleme, iar tu stai în saună, mângîind sirene la Rubliovka, te plimbi beat prin centrul Moscovei pe cal. Oamenilor tăi nu le ajung bani să-și întrețină familiile, iar tu, boiere, te îneci cu nisetru și icre. Eu niciodată nu-mi abandonez oamenii...”.

Batrâncea susține că Igor Dodon, în comparație cu Usatîi, nu-și trădează niciodată colegii.

„Renato, tu ai lucrat la Filat, apoi la Plahotniuc. Tu ai îndemnat oamenii în 2014 să strice buletinele de vot, dar nouă nu ne-au ajuns acele voturi pentru a forma o majoritate pro-moldovenească, majoritatea a fost formată de către Plahotniuc. Acum i-ai ajutat pe români să-l aleagă primar pe Năstase...”, afirmă Batrâncea.

Socialistul declară că îndată ce Năstase a câștigat alegerile, a încetat să-i mai răspundă la telefon lui Usatîi:

„Corect. Sandu a spus, pentru ea și pentru Năstase, că cu un bandit ca tine nu intenționează să aibă nimic de a face”.

Batrâncea mai explică de ce Dodon l-a numit pe Usatîi idiot util:

„Ai fost din nou folosit. De aceea, președintele RM te-a numit „idiot util”. Ai rămas singur. Doar tu, rahatul și ambițiile”, a mai scris socialistul.

Amintim că prietenia lui Dodon și Usatîi, alimentată de afinitățile cu lumea rusă, continuă să se deterioreze. 

Dodon s-a arătat deranjat de faptul că Renato Usatîi s-a bucurat pentru victoria lui Andrei Năstase la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei și a spus despre Usatîi că nu ar fi altceva decât un „idiot util”, folosit pentru a rupe din eșichierul de stânga al politicii din R. Moldova. Detalii AICI.

https://deschide.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100