Воскресение,
19.08.2018
16:06Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Anton Lisnic: “Am plecat din partid din proprie convingere”


 

Anton Lisnic, unul din cei mai activi foşti membri ai fracţiunii Partidul Nostru din cadrul Consiliului municipal Bălţi, a declarat pentru GZT.MD că încă acum doi ani a vrut să părăsească formaţiunea social-politică condusă de Renato Usatâi.

“Am plecat din partid din proprie convingere, iar zvonurile lansate de propaganda Partidului Nostru, precum că am fost constrâns de organele de drept să părăsesc fracţiunea şi partidul, sunt doar vorbe.”

Anton Lisnic susţine că nu cunoaşte cazuri de părăsire a Partidului Nostru şi de către alţi membri ai formaţiunii sub presiunea poliţiei sau a procuraturii. Potrivit lui, motivul pentru care el şi alţi colegi au abandonat fracţiunea şi partidul este altul. Cel mai important ar fi pierderea legăturii directe cu liderul Renato Usatâi.

“Am plecat din cauza lui Grigorişin, care nu are nimic comun cu politica. E un om gâlcevitor, un scandalagiu, limbut, certăreţ, guraliv, ziceţi-i cum vreţi că nimic nu se schimbă. Toate propunerile şi iniţiativele mele erau respinse anume din cauza că Grigorişin nu le accepta. Mi-a fost, sigur, obijduitor, deoarece când Reanto Usatâi era la Bălţi propunerile mele erau apreciate pozitiv.

Fostul membru al Partidului Nostru mai afirmă că l-a cunoscut pe Nicolai Grigorişin după ce a fost primit în partid. Tot atunci, cineva i-ar fi spus că e o persoană apropiată lui Renato Usatâi.

“Deşi nu l-am agreat pe acest Grigorişin, am fost nevoit să-l accept, deoarece este o persoană apropiată liderului formaţiunii din care făceam parte şi în care m-am înscris din proprie dorinţă”, mai susţine Anton Lisnic.

gzt.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100