Вторник,
14.08.2018
20:41Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

(video) Renato Usatîi susține că, în 2013, dădea PSRM-ului câte 40 de mii de dolari pe lună


 

 În 2013, în decursul a șase luni, Igor Dodon și Zinaida Greceanîi au primit de la Renato Usatîi cîte 40 de mii de dolari SUA lunar. Declarația aparține liderului Partidului Nostru. Usatîi spune că nu era unicul „sponsor” al PSRM. Potrivit lui, socialiștii primeau bani și de la Ilan Șor și Veaceslav Platon.

„Igor Dodon stătea cu Zinaida Petrovna (Greceanîi) la mine, pe scaun, în fața băii. Atunci le dădeam cîte 40 de mii de dolari lunar”, a declarat în cadrul unei emisiuni de la TV8 Renato Usatîi, menționând că Greceanîi și Dodon cunosc perfect despre ce este vorba.

Potrivit liderului PN, conducerea PSRM ar fi fost „bursieră” în decursul a circa jumătate de an, în 2013: „pur și simplu, din banii pe care i-au primit pentru votarea lui Timofti (ex-președintele țării Nicolae Timofti) a fost cumpărat pentru un milion de euro sediul PSRM”.

Socialiștii au încetat să mai primească bani, atunci când, Usatîi ar fi aflact că angajații aparatului partidului nu-și primeau salariile de mai mult timp. „Eu atunci i-am sunat lui Dodon, el era la odihnă în Italia, și l-am întrebat unde merg banii”, a adăugat Usatîi.

Pe lângă asta, s-a dovedit că Renato Usatîi nu era unicul de la care Dodon primea bani. Potrivit liderului PN, actualul „președinte ales de popor” era sponsorizat de Ilan Șor și Veaceslav Platon.

„Dacă ați observat, Dodon nu pronunță numele lui Șor în decursul a deja circa doi ani. Șor i-a dat de înțeles, că are ce-i arăta la tema finanțării Partidului Socialiștilor”, a adăugat liderul PN.

Reprezentanții Partidului Socialiștilor nu au comentat acuzațiile aduse de Renato Usatîi.

http://unimedia.info/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100