Суббота,
18.08.2018
03:38Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Nicolai Grigorişin îi numeşte fascişti pe consilierii care au părăsit fracţiunea PN din cadrul CM Bălţi


 

Vice-preşedintele „Partidul Nostru”, Elena Griţco, care este şi consilier municipal, a declarat zilele trecute jurnaliştilor că fracţiunea partidului din care face parte continuă să aibă majoritatea de voturi în Consiliul Municipal Bălţi. Solicitată de agenţia INFOTAG, Elena Griţco, a spus că “PN continuă să deţină majoritatea în Consiliul Municipal Bălţi, chiar dacă marţi, reprezentanta Partidului Democrat, Ludmila Zagrudnaia, a primit mandat de consilier şi că în fracţiunea PN au rămas 18 consilieri, însă asupra acestora se face presiune sistematică din partea reprezentanţilor autorităţilor centrale”.

Un reporter gzt.md a vorbit la această temă cu Dmitrii Pasat, care a părăsit fracţiunea “Partidul Nostru” din cadrul Consiliului Municipal fără a fi influienţat. El afirmă că a plecat din fracţiunea partidului lui Renato Usatâi după ce s-a convins de lipsa de unitate politică în echipă şi de miopia politică a activiştilor bălţeni ai „Partidului Nostru în soluţionarea problemelor cu care se confruntă în ultima perioadă de timp capitala de nord. “Nu am simţit careva presiuni asupra mea din partea reprezentanţilor autorităţilor centrale şi am plecat benevol, afirmă sursa citată.

Dmitrii Pasat mai spune că situaţia când un coleg de partid, cum este actualul primar-interimar, Nicolai Grigorişin, îi numeste fascişti pe cei care au părăsit fracţiunea “Partidul Nostru”, este ridicolă. Asemenea calificative sunt nu doar necorecte, dar vorbesc şi despre nivelul de cultură generală a celuia care le lansează doar pentru a manipula opinia publică.

Fracţiunea “Partidul Nostru” a pierdut majoritatea de voturi în Consiliul Municipal Bălţi, după ce mai mulţi consilieri s-au declarat independenţi, au trecut în alte fracţiuni sau şi-au depus mandatul. La ultimele încercări de a  convoca şedinţa Consiliului Municipal, fracţiunea “Partidul Nostru” a întrunit nu mai mult decât 14 membri, în loc de 18, cât sunt necesari pentru a atinge cvorumul.

gzt.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100