Среда,
18.07.2018
19:41Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


POLITICĂ  

Tensiuni în PAS | Partidul a decis cine va candida la alegerile din Chișinău, însă a stârnit un val de nemulțumiri pe interior


 

Ședința Consiliului Național Politic al Partidului Acțiune și Solidaritate, care a avut lo în seara zilei de ieri, a fost destul de tensionată. Subiectul care a provocat scântei se referă la decizia PAS privind susținerea candidaturii liderului PPDA, Andrei Năstase, pentru funcția de primar general al Capitalei sau desemnarea propriului candidat.


 

Potrivit portalului Hotnews.MD, cu referire la surse din PAS, decizia a fost luată, dar va fi comunicată peste câteva zile, timp în care Maia Sandu speră să-și calmeze colegii indignați de hotărâre. 

Aceleași surse nu exclud că Maia Sandu s-ar putea confrunta cu plecări ale unor oameni importanți din partid sau a unor filiale întregi. 

În comunicatul PAS despre ședința de ieri a CNP se arată că a fost amânată adoptarea deciziei cu privire la candidatul la primărie ”până la finalizarea discuțiilor cu PPDA privind mecanismul de creare a blocului electoral pentru alegerile parlamentare din 2018”.

Ieri, la inițiativa Mișcării Civice Europene, reprezentanți ai opt formațiuni de dreapta au discutat despre posibilitatea desemnării unui candidat comun la alegerile locale din Chișinău. De la ședință a lipsit Andrei Năstase, dar secretarul general al formațiunii, Chiril Moțpan, a declarat că partidul și-a făcut alegerea și nu o va schimba.

http://today.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100