Понедельник,
20.08.2018
04:45Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


METEO  

Ploi slabe şi cer variabil. Câte grade vor indica termometrele


 

Mâine se prevăd ploi slabe în nordul ţării, iar la centru şi sud cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din Nord-Est. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 25 grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 28 de grade, iar la Leova 29. La Comrat şi Cahul mercurul din termometre va indica 30 de grade Celsius. 

La noapte în Chişinău vor fi 15 grade. Mâine, în Capitală vor fi maxime de 28 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 26 de grade. 

Mâine în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 20 de grade Celsius. La Paris şi Berlin meteorologii anunţă 26 de grade, iar la Roma va fi cu un grad mai mult. La Londra se vor înregistra 21 de grade. La Viena sunt anunţate poli cu descărcări electrice, iar mercurul din termometre va indica 21 de grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai mult. La Budapesta vor fi 26 de grade, iar la Belgrad termometrele vor indica 28 grade Celsius. La Praga meteorologii prognozează ploi şi temperaturi de 24 de grade. La Atena şi Bucureşti mercurul va indica 28 de grade Celsius. La Ankara şi Kiev se vor înregistra 26 de grade şi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. La Moscova maximele vor fi de 18 de grade Celsius, iar cerul va fi senin.

https://www.publika.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100