Четверг,
19.07.2018
05:17Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


EXTERNE  

Controversatul oligarh din Kazahstan Mukhtar Ablyazov ar avea o legătură amoroasă cu președinta organizației Open Dialog Foundation, ucraineanca Ludmila Kozlovsk


Controversatul oligarh din Kazahstan Mukhtar Ablyazov ar fi mai mult decât şef pentru președinta organizației Open Dialog Foundation, Ludmila Kozlovska. Organizația face lobby la Consiliul Europei și în instituțiile UE în favoarea opoziției de la Chișinău, organizând, inclusiv, mai multe vizite ale politicienilor de opoziție în statele europene. Fundația este finanțată de kazah, iar ucraineanca îi este avocat în procesele de judecată. Imaginile cu pretinșii Ablyazov și Kozlovska au apărut pe youtube.

Din imagini se vede cum un bărbat, care seamănă izbitor cu Mukhtar Ablyazov îmbrățișează și sărută o femeie care pare să fie președintele organizației Open Dialog Foundation, Ludmila Kozlovska.

Jurnaliștii portalului de știri nur.kz au găsit filmulețul pe un site pentru adulți, care avea o durată de 11 minute și era intitulat „O ucraineancă frumoasă face sex” cu șeful ei. Reporterii kazahi mai scriu că au cerut un comentariu de la Ablyazov pe pagina sa de facebook, însă nu au primit răspuns.

Anul trecut, publicația britanică „Financial Times” a scris că oligarhul kazah este într-o legătură strânsă cu liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, și raiderul numărul unu în CSI, Veaceslav Platon.

Englezii au menționat că Fundația Open Dialog au sponsorizat călătoriile lui Andrei Năstase și Maia Sandu la instituțiile europene și a oferit servicii de avocatură pretinșilor deținuți politici. Printre cei care sunt prezentaţi ca victime se numără Veaceslav Platon, Renato Usatâi sau liderul mișcării extremiste Antifa, Grigore Petrenco.

Mai mult, Maia Sandu și Andrei Năstase au fost surprinși alături de alte figuri publice de la Chișinău, printre care Natalia Morari, Alexandru Machedon sau avocata Ana Ursachi, participând la activități finanțate de fundația lui Ablyazov.

Presa a scris că acesta s-ar fi îmbogățit prin scheme raider, spălare de bani, racket și ar fi stat în spatele revoluției oranj din Ucraina. Mukhtar Ablyazov s-a aflat timp de trei ani în arest preventiv în Franța, fiind acuzat că a lăsat o bancă din țara sa fără peste șase miliarde de dolari.

Foto: Canal2.md
http://www.canal2.md/

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100