Пятница,
20.07.2018
21:00Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


CURIOZITĂŢI  

Renato Usatâi şi Irina Krug. Un portal presupune că pe aceştia îi leagă ceva mai mult decât o simplă prietenie


 

Portalul baltionline.md a publicat o fotografie a ex-primarului municipiului Bălţi, Renato Usatâi, în care acesta apare alături de cântăreaţa rusă Irina Krug. Publicaţia precizează că nu e pentru prima dată când “flăcăul” de la Făleşti, aflat în adăpost la Moscova, publică fotografii în care el e însoţit de vestita cântăreaţă.

Irina Krug a evoluat la Bălţi în perioada când Renato Usatâi exercita funcţia de primar. Portalul baltionline.md  susţine că Renato Usatâi şi Irina Krug se întâlnesc des, presupunând că pe aceştia îi leagă ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Potrivit https://ru.wikipedia.org, Irina Krug a fost căsătorită cu cântăreţul rus Mihail Krug, care în anul 2002 a fost ucis în propria casă de persoane necunoscute. Din relaţia lor s-a născut un fiu numit Alexandr. Ulterior, Irina Krug s-a recăsătorit cu Serghei Belousov şi a născut încă un băiat pe care l-a botezat Andrei.

 Aceeaşi  wikipedia.org arată că Renato Usatâi a fost căsătorit cu Caro­lina Tam­piza, fiica omu­lui de afa­ceri şi ex-politicianului Con­stan­tin Tam­piza şi are două fiice, Valeria şi Alexandra.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100