Пятница,
20.07.2018
20:59Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


CURIOZITĂŢI  

Renato Usatâi nu a dorit să explice de ce s-a fotografiat cu două cârje alături


 

Ex-primarul de Bălţi, Renato Usatâi, continuă să-şi uimească admiratorii, postând pe reţelele de socializare filme sau poze cu el, conţinutul cărora se cere a fi explicat.

Ieri, 24 iunie, în timpul acţiunilor de protest din Chişinău, fugarul de la Moscova a plasat pe internet mai multe poze cu participanţi la evenimentul din Piaţa Marii Adunări Naţionale, inclusiv cu reprezentanţi ai Partidului Nostru. O poză cu propriul chip, însă, a stârnit nu atât admiraţia cât compasiunea susţinătorilor săi.

În ea Usatâi apare cu o tabletă în mâna stângă, cam trist la înfăţişare, dar cu un zâmbet forţat pe buze şi cu... două cârje în faţă. Tableta dă de înţeles că liderul PN urmărea desfăşurarea acţiunilor de protest din PMAN, iar cârjele au stârnit interesul celor ce au privit poza. Or aceştia chiar nu ştiu ce să gândească. Dacă au nimerit în ochiul camerei de luat vederi  întâmplător, e una, iar dacă ele, cârjele, sunt utilizate de către autorul postării, e cu totul altă treabă.

Înzădar, mai multă lume l-a întrebat pe Renato Usatâi care e rostul cârjelor şi de ce acestea sunt alături de el. Un răspuns n-a urmat.

 Acum un an, ex-primarul municipiului Bălţi a postat pe internet un video în care el, aghesmuit de-a binelea, mergea călare pe un cal prin centrul Mocovei. Ce-o fi dorit să transmită atunci liderul Partidului Nostru susţinătorilor săi, nici astăzi nu se ştie.

Video: Balacci Veaceslav/Facebook

 

gzt.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100