Четверг,
16.08.2018
20:50Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

VIDEO. Mansarda Arinei Spătaru, verificată la solicitarea unui deputat socialist


 

Singura mansardă din Bălți aparține candidatului Partidului Platforma DA, Arina Spătaru. Asta a declarat reprezentantul candidatului PSRM, Alexandr Nesterovschi. Spătaru dă asigurări că a respectat toate normele legale, fiind supusă mai multor verificări chiar și din partea Procuraturii. Nesterovschi i-a spus însă că el însuși i-a organizat controalele, solicitând acest lucru în calitate de deputat. Subiectul a fost discutat în cadrul dezbaterilor electorale de la Radio Moldova.

Alexandr Nesterovschi a spus că la mansardă Arina Spătaru și-a amenjat atelierul său de coritorie. Candidatul PPDA a declarat că mansarda a fost construită timp de 3 luni și a fost dată în exploatare în 2012. „După asta am avut multe controale. Am decizia Procuraturii privind neinițierea unei cauze penale”, a spus Spătaru, adăugând că argumentele socialistului sunt murdare.

Nesterovschi a declarat că a solicitat Procuraturii să verifice mansarda în calitate de deputat și asta pentru că locuitorii s-ar fi plâns pe gălăgie. „Doamna Spătaru și-a construit atelier de croitorie la mansardă, iar oamenii se plâng de gălăgie. Dacă nu puteți să aveți grijă de vecinii dvs, chiar dacă le-ați creat o asemenea neplăcere, cum veți face ordine în oraș?”, a spus socialistul.

„Mulțumesc că, în calitate de deputat, căutați în rufe străine. În loc de un acoperiș deteriorat, care crea neplăceri chiar și când candidatul PSRM era viceprimar, eu am soluționat aceeastă problemă. Am creat condiții locuitorilor. Toți cei care trăiesc la etajul 2 beneficiază de căldură. Astfel, am demonstrat că pot crea confort chiar din banii mei personali”, a menționat Arina Spătaru.

http://agora.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100