Вторник,
14.08.2018
20:40Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Despre onoarea de ofiţer a unui candidat la funcţia de primar al municipiului Bălţi


 

Nicolai Grigorişin, candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al municipiului Bălţi, se mândreşte mult, după cum afirmă chiar el, că are titlui de ofiţer. Că e o funcţie, că e o specialitate, că e o profesie acest titlu de ofiţer, Nicolai Grigorişin nu se încumetă să spună celor care de, fiecare dată când se pomeneşte în faţa lor, le spune că este ofiţer. Şi că dânsul nu are dreptul, dar nici nu îndrăzneşte să păteze cumva, onoarea acestui titlu. Adică nu are dreptul şi nici îndrăzneala să mintă. Să mintă în public, să mintă masele.

 Aşa afirmă el, Grigorişin, că este. Dar realitatea e cu totul alta. Adică, spune îndrăzneţ şi tare că a făcut ori va face cutare şi cutare lucru, dar adevărul e altul. De parcă, având funcţia de primar interimar, ar fi fost un act de eroism să organizeze reparaţia unei străzi sau a unei curţi din banii publici.

Nu, Grigorişin, ca şi liderul partidului din care face parte şi care se ascunde acum la Moscova, are logica sa în aprecierea actelor de eroism.

Au reparat cică capital, anul trecut, strada Strâi. Ei şi ce? Nu trebuia reparată această stradă fără ca să se dea sfară în ţară

S-a început, undeva la o margine de oraş, construcţia unui stadion nou. S-au şi chetuit, la nivelarea terenului, după cum afirmă tot candidatul la postul de primar, în jur de 3 milioane de lei. Acum, cică, stadionul nu mai e posibil să fie construit. Dar cele 3 milioane de lei, cine le întoarce?

Cu nu prea mult timp în urmă, când déjà se cunoştea ca Grigorişin va candida la funcţia de primar al municipiului Bălţi, acesta anunţa în cadrul unei şedinţe publice că va organiza reparaţia havuzului din centrul pieţei Vasile Alecsandri astfel, încât să fie fus în funcţiune până la 9 mai, curent. Chiar bine e că nu a anunţat punerea în funcţiune a havuzului către 9 mai a anului viitor, sau peste vreo doi ani. Altfel lumea nu se mai convingea, odată în plus, că Grigorişin este un mincinos.

Deunăzi, Grigorişin a adunat lumea din cartierul zece al capitalei de nord să-i promită noi gogoşele. Pentru că, la Bălţi nu mai e lume care-l poate crede şi lăuda aşa cum îşi doreşte el (cu excepţia, poate, a Elenei Griţco, care-l proslăveşte din datorie partiinică), Grigorişin şi-a invitat colegii de partid, primari la Râşcani, Drochia şi Glodeni. Şi să vedeţi despre câte “realizări” înfăptuite la Bălţi pe parcursul mandatului fugarului de la Moscova şi ce candidatură reuşită la postul de primar este Grigorişin, au vorbit reprezentanţii raioanelor învecinate! Bălţenii din cartierul zece nici nu ştiau că la Bălţi “s-au realizat atâtea”.

 Acum, când până la alegerile locale au rămas zile numărate, Nicolae Grigorişin “va descoperi, la sigur, noi „realizări” ale Partidului Nostru. Nu se stie, doar, dacă mai are exemple, care nu pot fi calificate minciuni din startul lansării lor.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100