Вторник,
14.08.2018
20:43Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Reprezentanţii „Partidului Nostru”, Nicolai Grigorişin şi Elena Griţco, nu s-au prezentat la dezbaterile electorale organizate de Radio Moldova


 

Nicolai Grigorişin, candidatul Partidului Nostru pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi, şi Elena Griţco, candidat independent, dar reprezentant al aceleiaşi formaţiuni social-politice, nu s-au prezentat la dezbaterile electorale organizate pe 7 mai curent de Radio Moldova. În studio au venit doar reprezentantul Partidului Politic DA, Arina Spătaru şi Partidului Socialiştilor, Alexandr Usatâi.

Analiştii politici consideră că aceştia nu au acceptat participarea la dezbateri în cadrul unei emisiuni de rang republican, deoarece dânşii nu au un program de acţiuni privind conducerea capitalei de nord, şi că ei activează în stilul Partidul Nostru, care urmăreşte scopul dezbinării şi bulversării societăţii pentru a acapara cu oricee preţ puterea. Respectivul partid s-a lansat pe arena politică prin metode meschine – concerte cu participarea unor vedete, acţiuni de binefacere, proteste şi apelări la organismele internaţionale – în toate acestea fiind foloşite mijloace financiare de provinienţă dubioasă.

 Neprezentarea lui Nicolai Grigorişin la dezbaterile electorale de asemenea rang este regratabilă şi în contextul aflării în studio a principalului său oponent, Alexandr Usatâi, care, potrivit sondajelor, are şanse reale să ajungă în turul doi al scrutinului.

 

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100