Четверг,
16.08.2018
20:50Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

SONDAJ. Primari ca la Orhei, asta își doresc chișinăuienii și bălțenii


 

Locuitorii municipiilor Chișinău și Bălți își doresc un primar care să facă cel puțin la fel cât a făcut Ilan Șor la Orhei. Cel puțin așa arată datele celui mai recent sondaj de opinie realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor, notează timpul.md.

Sondaje

Foto: jurnaluldeilfov.ro

Fiind întrebați ce așteaptă de la viitorul primar de Chișinău, mai mulți locuitori ai capitalei au cerut ca acesta să „consulte și să preia experiența primarului orașului Orhei”.

Și bălțenii așteaptă un primar care să facă cel puțin cât a realizat Ilan Șor. Astfel, aceștia au răspuns în mod expres că vor ca viitorul edil „să organizeze magazine sociale și cantine pentru păturile social vulnerabile ca la Orhei”.

În plus, atât chișinăuienii, cât și bălțenii așteaptă ca primarul care va fi ales în urma scrutinului din 20 mai să rezolve anume acele probleme cărora la Orhei li s-a acordat o atenție sporită în ultimii ani – drumuri mai bune, îmbunătățirea alimentației în grădinițe și școli, eficientizarea administrației locale, etc.

Cercetările de teren, în cadrul sondajului „Influența schimbărilor instituționale asupra comportamentului electoral al cetățenilor din municipiile Chișinău și Bălți în preajma alegerilor locale noi din 20 mai 2018”, au fost efectuate în perioada 21 aprilie – 2 mai 2018, în Chișinău pe un eşantion de 1182 respondenţi, reprezentativ pentru populaţia adultă a municipiului Chișinău, cu o eroare maximală de 2,8% și în Bălți pe un eşantion de 600 respondenţi, reprezentativ pentru populaţia adultă a municipiului Bălți, cu o eroare maximală de 4,0%.

https://argumentul.info


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100