Четверг,
16.08.2018
20:52Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

CÂT au cheltuit candidații în aceste alegeri locale pentru Primăriile de la Chișinău și Bălți în primele săptămâni de campanie. Partidele prorusești conduc detașat


 

Principalul suspect în „furtul miliardului”, Ilan Șor, conduce detașat în topul cheltuielilor privind campania electorală pentru alegerile locale pe care o realizează Partidul Șor pentru candidata sa Reghina Aposolova.

Conform rapoartelor financiare de la Comisia Electorală Centrală (CEC), formațiunea acestuia a cheltuit nu mai puțin de 2.287.0000 de lei, circa 99% din această sumă fiind cheltuită doar pe publicitate.

Cifrele oficiale arată că pe poziția secundă este PSRM cu 1.297.000 de lei, aproape toți banii – 1 milion și 243 de mii de lei – fiind folosiți, de asemenea, pentru publicitate.

Pe trei se află Partidul Liberal care a cheltuit până acum mai mult de 548.000, iar cea mai mare parte a banilor, 391.000, a fost utilizată la fel pentru servicii de publicitate.

Partidul Nostru a lui Renato Usatîi a cheltuit peste 275.000, dintre care aproape 250.000 au fost raportate la cheltuieli de publicitate.

PPPDA a raportat cheltuieli în valoare de aproape 235.000 lei, iar cei mai mulți bani, aproximativ 170.000 de lei, au fost folosiți pentru articole promoționale de campanie.

PD care nu a înaintat candidați la Chișinău și Bălți, dar are în celelalte cinci localități, a cheltuit doar ceva mai mult de 13.000, în timp ce PAS a raportat că nu a avut cheltuieli în campanie.

 http://www.evzmd.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100