Четверг,
16.08.2018
20:51Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Candidata PPDA pentru funcţia de primar de Bălţi, Arina Spătaru, îşi propune reorganizarea structurii Primăriei


 

Candidata Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA) la alegerile pentru Primăria Bălţi, Arina Spătaru, a menţionat că dacă va prelua funcţia de edil va începe cu reorganizarea structurii Primăriei, astfel încât problemele locuitorilor să fie rezolvate de oameni competenţi, relatează Radio Moldova Actualităţi.
„Oraşul nostru este multietnic şi multicultural. Promit în faţa cetăţenilor că voi face tot ce îmi stă în putinţă, ca viitor primar, să fac din Bălţi un exemplu de toleranţă şi bună înţelegere pentru întreaga ţară. Având experienţă managerială de 18 ani, ştiu ce am de făcut pentru ca oraşul să prospere. Pentru aceasta trebuie să aducem mai întâi în ordine Primăria. Din păcate, timp de trei ani s-au perindat primari, primari interimari, viceprimari, iar din toată Primăria aici a rămas doar edificiul. Membrii personalului continuă zilnic să aibă dificultăţi de comunicare, la pachet, cu salarii mici, care îi fac să cedeze şi să plece”, a declarat Arina Spătaru.
 
 Menţionăm că în cursa pentru şefia Primăriei municipiului Bălţi s-au înscris opt concurenţi. Alegerile locale noi vor fi organizate pe 20 mai.

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100