Суббота,
21.07.2018
04:45Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Candidatul la postul de primar de Bălţi, Nicolai Grigorişin, cere, prin judecată, despăgubiri morale de la Serghei Pcela


 

Nicolai Grigorişin se înfoaie. A tăcut mâlc până mai ieri, iar la finele lui aprilie a depus o cerere de chemare în judecată în care solicită inctanţei să-l oblige pe Serghei Pcela să “dezmintă informaţiile publicate pe o reţea de socializare şi să-i achite prejudiciul moral cauzat“. Reamintim, că acum două luni, Serghei Pcela, fost şef al Întreprinderii municipale “Direcţia de construcţii drumuri Bălţi”, în gestiunea căreia se află evacuarea  gunoaielor din capitala de nord, a acordat un interviu unui portal informaţional, în care se referă şi la trecutul nu prea luminos al lui Nicolai Grigorişin, care deţine funcţia de primar interimar după demisia lui Renato Usatâi şi care candidează la acest post în alegerile din 20 mai curent.

De fapt, Grigorişin a pornit la atac nu pentru a obţine câştig de cauză, deoarece îşi dă bine seama că instanţa nu-i va acorda dreptate. A depus cererea de chemare în judecată pentru a se infoia, cum o fac, de obicei, păsările, zbârlindu-şi penele, sau cum îşi dau ifoşe, importanţă falsă, oamenii atunci când vor să pară alţii decât sunt.

Serghei Pcela este învinuit de multe şi rele, inclusiv de lezarea onoarei şi demnităţii lui. Şi i se cere despăgubiri morale.

La rândul lui, Pcela este convins că dreptatea este de partea lui, declarând că deţine probe convingătoare despre trecutul dubios al candidatului la funcţia de primar, Nicolai Grigorişin. Serghei Pcela afirmă că a activat mulţi ani în poliţie şi cunoaşte bine trecutul lui Grigorişin şi a şefului lui de partid, Renato Usatâi.

Serghei Pcela mai afirmă că este gata chiar astăzi să-şi argumenteze în faţa instanţei declaraţiile lansate în interviul publicat. El, însă, regretă că şedinţele de judecată se vor desfăşura, probabil, după 20 mai, iar electoratul nu va avea posibilitate să aprecieze la justa ei valoare onoarea candidatului la postul de primar de Bălţi, Niciolai Grigorişin.

 gzt.md

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100