Вторник,
14.08.2018
20:40Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Griţco nici nu prea are nevoie de ţepe pentru a-l ponegri pe Grigorişin – acesta singur şi-a şifonat imaginea până la refuz


 

 

Veşti proaste despre Elena Griţco, cel de al doilea candidat la postul de primar al municipiului Bălţi, care reprezintă formaţiunea social-politică “Partidul Nostru”. Zicem “proaste”, fiind nevoiţi să explicăm că nota vine de la acţiunile, probabil negândite, sau cum este şi feleşagul boss-ului său de la Moscova, intenţionat puse în aplicare greşit de către această “Jana  d’Arc”  a Bălţiului.

Vorba e că, potrivit unor surse bine informate, zilele trecute, Elena Griţco s-a întâlnit în cadrul unei  întruniri electorale, cu părinţii odraslelor care frecventează Grădiniţa de copii nr. 1. La care întrunire s-a discutat despre cât de mult se va schimba viaţa bălţenilor după 20 mai curent, dacă primar al municipiului va fi aleasă grevista Elena Griţco.

Sursele noastre ne-au comunicat că doamna veşnic nemultămită de relele, dar şi de bunele ce se produc în ţară, a sosit la instituţia nominalizată, transportată fiind de un automobil de serviciu. În situaţia, când dânsa încă nu avea calitatea de candidat la Primăria Bălţi pentru alegerile din 20 mai curent.

În genere, situaţia când la un post aspiră două candidaturi din partea unei singure formaţiuni social-politice este destul de caraghioasă. Caraghioasă, şi explicăm de ce.

Atunci când a venit cu propunerea de a-l înainta pe Nicolai Grigorişin din partea Partidului Nostru”  în calitate de candidat la postul de primar de Bălţi, iar pe Elena Griţco - în calitate de candidat independent pentru aceeaşi funcţie, Renato Usatâi cel fugar, cum îi şi este năravul, s-a gândit, în primul rând la sine, nu şi la cei care trebuie să voteze.  Adică, puţin îmi pasă de cele ce gândiţi voi despre mine, important e să obţinem dreptul de a rămâne la putere în capitala de nord.

Caraghioasă situaţie şi din punctul de vedere că Grigorişin avea pregătite nişte zeflemele, pe care urma să le îndrepte în direcţia Elenei Griţco, dacă lucrurile nu erau regizate aşa cum decurg astăzi. Iar Griţco nici nu prea are nevoie de ţepe pentru a-l ponegri pe Grigorişin – acesta singur şi-a şifonat imaginea până la refuz.

gzt.md

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100