Вторник,
14.08.2018
20:43Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

"Deja au arătat cu vârf și îndesat ce pot: scandaluri, gunoaie, indiferență, maidanezi, corupție, greve, alte show-uri politice"


 

La  Bălţi au apărut primele afişe electorale în favoarea candidatului la postul de primar înaintat de partidul lui Renato Usatâi. După starea drumului din strada unde a fost instalat acest afiş, deducem că un carosabil mai de calitate nu a fost posibil de găsit.

Reacţia bălţenilor nu s-a făcut prea mult aşteptată. Blogul de la Bălţi, spre exemplu, scrie:  "Te uiți la Nicolai Grigorișin și parcă te apucă jalea... Noua "locomotivă" a Partidului Lor pare atât de nevinovat, că tocmai vrei să-l netezești pe craniu pentru "represaliile" guvernamentale contra sa și a șefului său. Acest dolofan, dacă va deveni primar, nu va fi nimic mai mult decât o banală mascotă de partid. Pur și simplu, acesta și gruparea din care face parte nu au cum face din Bălți un oraș mai bun. Deja au arătat cu vârf și îndesat ce pot: scandaluri, gunoaie, indiferență, maidanezi, corupție, greve, alte show-uri politice etc, etc".

Noua "locomotiva" şi-ar fi arătat adevărata faţă, dacă etala alături de această construcţie electorală poze din realitatea bălţeană. Cum ar fi, să zicem, acestea:

gzt.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100