Суббота,
21.07.2018
04:42Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Alexandr Usatâi îl mătură pe Renato Usatâi pentru a se face primar


Un nou “specialist” în toate domeniile se vrea ales primar de Bălţi. E vorba despre Alexandr Usatâi, care anterior, a exercitat deja funcţia de vice-primar de Bălţi şi care a fost demis din aceasta funcţie pentru anumite păcate. E vorba despre Alexandr Usatâi, omul lui Dodon, care, ştiţi şi Dumneavoastră, se anunţă întotdeauna specialist în toate domeniile.

Şi-a început, după cum vedeţi, campania electorală cu mare fast, antrenând în această acţiune tineretul prorus şi folosindu-se de păcatele actualei conduceri a municipiului, dar şi de problemele cu care capitala de nord se confruntă ani în şir. Ca să pară mai deştept şi mai convingător, Alexandr Usatâi şi-a scos echipa chiar pe şantierul străzii “Ştefan cel Mare” aflat în reconstrucţie capitală, stradă care a făcut peri suri conducătorilor auto ce au traversat-o şi care a dus la metal uzat zeci de unităţi de transport.

Să fim înţeleşi corect: echipa lui Renato Usatâi merită a fi criticată şi pedepsită pentru neactivitate economică şi pentru starea critică în care a lăsat să se afle principala stradă şi, în întregime capitala de nord, dar să speculezi cu această mare durere a bălţenilor pentru a-ţi lustrui imaginea pe care n-o ai, e o chestie ruşinoasă. Şi acest lucru, se vede, nu-l poate înţelege Alexandr Usatâi şi ideologii lui. Dealtfel, ca şi toată echipa partidului socialiştilor, care l-a înaintat în calitate de candidat la postul de primar de Bălţi.

Ascultaţi-l şi prindeţi-i viclenia. Viclenie, care până la urmă, te duce chiar pe tine, dacă o practici, la groapa cu gunoi.

 

 .

gzt.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100