Четверг,
16.08.2018
20:51Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Ultima oră! Cine este și ce avere declară candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar al mun. Bălți?


 

Ieri, 11 aprilie 2018, „Partidul Nostru” (PN) și-a prezentat candidatul la funcția de primar al mun. Bălți. Acesta este Nicolai Grigorișin, care a fost desemnat să asigure interimatul, după ce Renato Usatîi și-a anunțat demisia din funcție.

„Scopul PN este clar, să păstreze Bălțiul ca o zonă liberă de regimul lui Plahotniuc. PD nu are un candidat la Bălți, de aceea ei acționează prin candidatul PSRM. Scopul nostru este victoria din primul tur și acesta este un scop real”, a declarat vicepreședinta partidului Elena Grițco, înainte de anunțarea candidatului PN.

Ulterior, Grigorișin a punctat că „aceste alegeri trebuie să devină un referendum anti-Plahotniuc” și că în curând își va prezenta planul de activitate la primărie.

Grigorișin declară pentru anul 2017 un salariu de 24. 755 de grivne, obținute de la П.П. НИК-ДАЛ, Ucraina. Din activitatea la Consiliul Municipal Bălți, acesta a fost recompensat cu 826 lei. Totodată, Grigorișin este proprietarul a 3 automobile, dintre care unul marca Chevrolet Blazer, obținut în 2001 și altul, marca Land Rover, înscris pe soția sa și cumpărat în 2010.  În 1999, și apoi în 2012, Grigorișin declară două donații sub formă de ceasuri, care ar fi evaluate la peste 97 mii lei și, respectiv, 506 mii lei.

https://www.zdg.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100