Суббота,
21.07.2018
04:50Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Încă un partid este gata să intre în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Care este acesta


 

Încă un partid este gata să intre în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unităţii Naţionale, a cărui preşedinte de onoare este fostul şef de stat al României, Traian Băsescu, şi-a prezentat astăzi priorităţile deși nu a fost înregistrat în cursă și nici nu a depus setul de documente la Consiliul de Circumscripție.

Constantin Codreanu s-a lansat în campania electorală în scuarul Europei alături de mai mulţi oficiali din România şi membri ai partidului. 

"În primul rând, le promit și îi asigur că vor avea parte de sprijin financiar pe toți pensionarii din Chișinău. Alocații pentru copii de la 0-18 ani pentru toți cei care au deja cetățenie română. Înființarea a 20 de cantine sociale", a spus membrul PUN, Constantin Codreanu.

Primii candidați la fotoliul de primar al Capitalei au fost înregistrați astăzi de Consiliul Electoral de Circumscripție. Este vorba despre Vasile Costiuc, candidatul partidului Democrația Acasă, Andrei Năstase, liderul Partidului Platforma DA, Alexandr Roșco, reprezentantul Partidului Casa Noastră Moldova, Reghina Apostolova, reprezentantul Partidului Șor, liberalul Valeriu Munteanu și candidatul PSRM Ion Ceban.

De astăzi aceștia îşi pot începe campania electorală pentru a-i convinge pe locuitorii municipiului Chișinău să-și dea votul pentru ei. Înregistrarea concurenților se va încheia în data de 19 aprilie.

Alegerile locale noi vor avea loc în data de 20 mai în mai multe localități din țară, printre care în municipiile Chișinău și Bălți.

http://www.prime.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100