Вторник,
14.08.2018
20:38Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

De la Moscova, astăzi, Renato Usatâi va anunţa numele candidatului PN pentru Primăria Bălţi


 

 

Astăzi va deveni cunoscut numele candidatului Partidului Nostru pentru Primăria Bălţi. Acţiunea oficială de înaintare se va produce în cadrul unei întruniri a activiştilor PN, programată pentru a doua jumătate a zilei.

După cum s-a şi dat de înţeles, propunerea o va face, de la Moscova, liderul formaţiunii, Renato Usatâi. Acesta declarase anterior că candidatul PN pentru Primăria Bălţi  va fi actualul primar interimar, Nicolai Grigorişin. Prin măhăla, însă, se vorbeste şi despre o altă candidatură - cea a Elenei Griţco.

Griţco are mai multe şanse de a fi nominalizată: cunoaşte limba română şi nu are afaceri dubioase. În favoarea candidaturii ei  vorbeşte şi faptul că anume Elena Griţco şi Ilian Caşu au reprezentat interesele lui Renato Usatâi la Consiliul Europei. Şi tot în favoarea candidaturii Elenei Griţco este şi deplasarea dânsei, împreună cu Nicolai Grigorişin, înfăptuită zilele trecute la Moscova. Logica simplă ne spune că această deplasare nu ar fi fost necesară, dacă propunerea lui Renato Usatâi de a-l numi candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi pe Nicolai Grigorişin, ar fi fost bătută în cuie.

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100