Четверг,
19.07.2018
14:18Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Pănă azi, doar doi pretendenți aspiră la funcția de primar în municpiului Bălți. Ce așteptări au oamenii de la noul edil


 

Pregătirile pentru alegerile locale anticipate din luna mai sunt în toi şi la Bălţi. Până acum, doar doi pretendenţi la funcţia de primar şi-au depus dosarele. Este vorba despre socialistul Alexandru Usatîi şi candidatul Partidului Demnitate şi Adevăr, Arina Spătaru.

Locuitorii din Bălţi spun că viitorul edil va avea o misiune grea, deoarece va trebui să găsească soluţii pentru multe probleme, rămase după plecarea fostului primar Renato Usatîi, printre care criza deşeurilor.

Locuitorii din Bălţi susţin că oraşul ar fi în prag de epidemie, întrucât deşeurile menajere nu sunt evacuate la timp. Oamenii se plâng că au sărbătorit Paştele printre mormane de gunoi. 

Localnicii sunt nemulţumiţi şi de starea drumurilor din oraş. După iarnă, străzile din Bălţi, inclusiv cele centrale, arată ca după bombardamente. 

Cei care aspiră la fotoliul de primar al municipiului Bălţi mai au la dispoziţie şapte zile lucrătoare pentru a-şi depune actele la Consiliul Electoral de Circumscripţie. 

"Până la data de 19 luna aceasta este termenul limită pentru depunerea actelor, inclusiv pentru persoanele care intenţionează să candideze independent. În termen de şapte zile Consiliul Electoral de Circumscripţie urmează să examineze setul de documente şi să emită o decizie", a afirmat vicepreşedintele Consiliului Electoral Bălţi, Iulian Paciurca.

Municipiul Bălți a rămas fără primar în luna februarie, când penalul fugar Renato Usatîi și-a dat demisia, după scandalul legat de evacuarea gunoiului din localitate.

http://www.prime.md/

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100