Четверг,
16.08.2018
20:53Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Încă o femeie ar putea candida la funcția de primar a Municipiului Bălți


 

Vicepreședintele Partidului Nostru, Elena Grițco, ar putea fi propusă în calitate de candidat pentru funcția de primar a municipiului Bălți la alegerile locale din 20 mai curent. Informația a fost confirmată pentru NordNews de surse avizate din cadrul formațiunii politice.  Elena Grițco a declarat pentru portalul nostru că „ar fi bine să așteptăm rezultatul final miercuri, 11 aprilie, când  se vor întruni  membrii activului de la Bălți  la Casa Municipală de Cultură. Atunci și acolo, va fi anunțat candidatul la fotoliul de primar”.

În afară de Elena Grițco , în lista de potențiali candidați la funcția de primar din partea Partidului Nostru  se numără și actualul primar interimar Nicolae Grigorișin.

Săptămâna trecută,  Comisia Electorală de Circumscripție a înregistrat deja doi candidați: Arina Spătaru din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și  Alexandru Usatîi din partea Partidului Socialiștilodin Republica Moldova.

Amintim că, în data de 15 februarie 2018, Consiliul Municipal din Bălți a acceptat cererea de demisie a lui Renato Usatîi, care era  până în acea zi  primar al orașului.

Fostul edil a plecat de la cârma primăriei după demisia viceprimarilor Igor Șeremet și Leonid Babii. Locul lor a fost ocupat de actualul primar interimar Nicolae Grigorișin și de Ghenadie Șmulischii, funcții pe care le vor exercita  până la 20 mai curent, când la Bălți vor fi organizate alegeri locale

https://nordnews.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100