Вторник,
14.08.2018
20:38Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți va fi anunțat miercuri


 Miercuri, 11 aprilie, la ședința activului orășenesc al formațiunii, va fi prezentat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți. Despre aceasta a comunicat președintele formațiunii, Renato Usatîi, în cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook. Evenimentul va avea loc în Casa de Cultură din Bălți și va fi una deschisă cu participarea activiștilor și susținătorilor formațiunii.

„Miercuri, la ora 18:00, la Casa de Cultură din Bălți va fi întregul activ orășenesc al „Partidului Nostru” și noi invităm toți bălțenii. Acolo vom spune clar cine este candidatul nostru, vom stabili principiile de bază ale luptei noastre”, a spus liderul „Partidului Nostru”.

În transmisiunea live au participat Nicolai Grigorișin și Elena Grițco, care s-au aflat într-o vizită de lucru la Moscova. Amintim că, în legătură cu o nouă provocare a concesionarilor, care au închis accesul la poligonul de stocare a deșeurilor menajere cu două zile înainte de Paște, Nicolai Grigorișin și Elena Grițco au fost nevoiți să-și întrerupă vizita de lucru la Moscova.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100