Четверг,
16.08.2018
20:49Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Un alt Usatîi, candidatul PSRM la Primăria Bălți


 

Un alt Usatâi încearcă să vină la Primăria din municipiul Bălţi. Este vorba despre Alexandr Usatâi, în trecut viceprimar de Bălţi din partea PSRM. Anume această formaţiune social politică îl scoate de la naftalină şi-l înaintează candidat la funcţia de primar al capitalei de nord.

Preşedintele PSRM, Zinaida Greceanâi, prezentă la eveniment a făcut din Usatâi un adevărat  înger. „Ne-am sfătuit în consiliul orășenesc și am decis să-l propunem în funcția de primar pe conducătorul organizației noastre teritoriale din Bălți, Alexandru Usatâi. E un om de echipă, un mare profesionist care poate forma o echipă. Astăzi trebuie să luăm o decizie. Problemele din Bălți nu-i sunt străine, iar noi vom munci pentru a face Bălțiul mai confortabil, cu drumuri mai bune și tarife normale”, a declarat în context președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

"Nu dă Doamne, să se întâmple", îşi făcea cruce un bărbat în vârstă, care tocmai trecea pe lângă locul unde cândva a fost monumentul lui V. Lenin şi unde se desfăşura acţiunea. Moşul se îndrepta spre Catedrala "Sfântul Nicolae", aflat vizavi de locul fostului monument al conducătorului proletariatului bolşevic.

gzt.md

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100