Вторник,
14.08.2018
20:42Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Astăzi ar putea fi înregistraţi primii candidaţi la postul de primar de Bălţi


 

Astăzi şi la Bălţi e posibil să fie înregistraţi primii candidaţi pentru postul de primar al municipiului Bălţi. Respectiva decizie a aprobat-o acum trei zile Consiliul electoral de circumscripţie Bălţi, precizând locaţia acestuia, programul de activitate şi actele pe care urmează să le depună candidaţii la postul de primar pentru a fi înregistraţi.

 Deocamdata, nimeni nu şi-a anunţat oficial participarea la bătălia pentru funcţia vacantă. Dar în culise se vehiculează mai multe nume şi răsturnări de presupuneri. Gurile rele au răspândit deja vestea că candidatul Partidului Nostru” pentru postul de primar va fi nu actualul primar interimar, Nicolai Grigorişin, ci nimeni alta decât Elena Griţco. În perioada cât Renato Usatâi a fost primar de Bălţi, Elena Griţco a exercitat funcţia de preşedinte al Fundaţiei „Renato Usatâi”. Grigorişin, la rândul său, ar fi spus undeva pe ascuns, că are pregătite foarte multe şi foarte serioase compromisuri despre viitolui lui contracandidat.

 

 La postul de edil al capitalei de nord pretinde si socialistul Alexsandr Usatâi. Acesta a păşit deja cu stângul în drumul spre atingerea scopului său. De voe sau de nevoie, l-a însoţit zilele trecute pe şeful său, Igor Dodon, la aşa zisa întrevedere cu preoții din Eparhia de Bălți și Fălești şi episcopul Merkel, la Catedrala ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Bălți. O metodă bine cunoscută în practica socialiştilor. Aceleaşi guri rele se întreabă dacă nu cumva Igor Dodon şi ceilalţi socialişti au aflat când vin şi la Bălţi măcar câteva mii de sirieni.

gzt.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100