Вторник,
14.08.2018
20:39Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Partizanatul politic al președintelui Dodon


 

Preşedintele Igor Dodon a desfăşurat o şedinţă privind participarea socialiştilor la alegerilor primarilor în Chişinău şi Bălţi. Ședinţa a avut loc joi seara în oficiul şefului statului. La şedinţă au participat potenţialii candidaţi la funcţiile de primari, Ion Ceban şi Alexandru Usatîi, precum şi conducerea PSRM.

„Colegii sunt gata să lupte și să câștige. Pentru capitala din centru și cea din nord, pentru Moldova, pentru o administrare mai bună și mai responsabilă. Vom continua și lupta pentru statalitate, la Președinție, în Parlament, apoi în alegerile parlamentare”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.
 
PSRM a înaintat oficial candidatura lui Ion Ceban la funcţia de primar al Chişinăului la alegerile din 20 mai. Deşi campania de înregistrare a candidaţilor încă nu a început, Ceban îşi desfăşoară activ campania electorală, evidenţiindu-se în rândul celorlalţi candidaţi.
 
În acelaşi timp, la alegerile din Bălți, deocamdată niciun partid, inclusiv PSRM, nu și-au numit candidatul. Cel mai probabil, Partidul Socialiștilor va înainta candidatura președintelui organizației sale teritoriale din Bălți, Alexandru Usatîi. El a participat la întâlnirea cu președintele. Anterior, presa locală din Bălți a scris că socialiștii nu au un candidat puternic la Bălți şi din acest motiv ei își coordonează acțiunile cu Partidul Democrat de la guvernare pentru a nu admite victoria candidatului „Partidul Nostru“, care are poziția cea mai puternică în „capitala de nord”.
 
Conform mass-media, „Partidul Nostru” se pregătește să înainteze candidatura actualului primar interimar al oraşului Bălți, Nicolae Grigorişin, sau a preşedintei fracțiunii în consiliul municipal, Elena Griţco. Anterior, președinte PN, Renato Usatîi, care a demisionat din funcția de primar pentru a provoca alegeri anticipate, a declarat că se va retrage din politică, dacă partidul său nu câștigă alegerile în Bălți.
http://hotnews.md/
 
 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100