Четверг,
19.07.2018
14:10Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

PAS ar putea sa aiba un candidat la alegerile locale din Balti. Maia Sandu: "Exista optiuni si candidati. Nu avem inca o decizie"


 

PAS ar putea sa aiba un candidat pentru alegerile locale din Balti. O decizie in acest sens inca nu a fost luata, a declarat Maia Sandu in cadrul emisiunii InPROfunzime.

 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Exista niste optiuni, niste candidati. Nu avem inca o decizie acolo. Ar fi posbili sa fie candidatului PAS-ului la Balti."

 

PAS si PPDA vor crea un bloc comun si pentru scrutinul parlamentar din toamna. Astazi reprezentantii celor doua formatiuni au semnat mecanismul de selectare a candidatilor pentru lista comuna la parlamentarele.

 

Maia SANDU, LIDER PAS: "Semnarea acordului la parlamentare. Este o anexa in care apar si criterii. A fost un proces firesc democratic. A trebuit sa gasim solutii si sa ne asigura ca avem oameni de calitate acolo. Localele au aparut din senin, nu am intarziat. Eu cred ca reusim cu campania, dar pentru parlamentare mergem sa constituim staff-uri electorale comune. Lucrurile vor merge mult mai repede."

 

http://inprofunzime.protv.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100