Среда,
18.07.2018
19:42Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

CINE-I CANDIDATUL PN LA PRIMĂRIA BĂLŢI: GRIGORIŞIN SAU GRIŢCO?


 

În timp ce rândurile fracţiunii “Partidului Nostru” din cadrul Consiliului Municipal Bălţi se răresc, iar numele lui Renato Usatâi se surpă tot mult în adâncimea uitării, la Bălţi se profilează mai pronunţat chipul Elenei Griţco în calitate de viitor candidat la funcţia de primar al capitalei de nord. Şi aceasta se întâmplă în situaţia când în ziua demisionării sale, Renato Usatâi anunţa că partidul pe care-l conduce va propune candidatura lui Nicolae Grigorişin pentru postul de primar al municipiului Bălţi.

Se vede că s-a grabit atunci Renato Usatâi cu propunerea, ulterior dându-şi seama că Grigorişin nu este candidatura cea mai bună. Din mai multe puncte de vedere nu este cea mai potrivită candidatură. Unul din ele reiese din cele ce urmează.

Elena Griţco, aşa precum anunţă chiar dânsa în profilul său de pe Facebook, este preşedinte la Fundaţia “Renato Usatâi”, Consilier municipal la Consiliul Municipal Bălţi şi vicepreşedinte la Partidul Politic Partidul Nostru„. Funcţia de preşedinte al Fundaţiei “Renato Usatâi” spune totul. Nu vom încerca să constatăm, fără probe, că banii de pe conturile acestei fundaţii au un miros urât, dar fără ei, în condiţiile Republicii Moldova, viitorul primar al municipiului Bălţi riscă să-şi piardă nu doar verticalitatea politică, dar şi onoarea. De aici, concluzia: dacă este adevarat că Elena Griţco va fi înaintată în calitate de candidat la funcţia de primar al municipiului Bălţi, înseamnă că dânsa va fi susţinută şi financiar din partea Fundaţiei lui Renato Usatâi.

Să mai aşteptăm puţin. E vorba doar despre câteva zile, până expiră termenul de înaintare a candidaţilor la funcţia de primar.

 

gazetar

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100