Вторник,
14.08.2018
20:43Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Astăzi a fost dat startul campaniei electorale în șapte localități, inclusiv în Chișinău și Bălți


 

Miercuri a început campania electorală pentru alegerile primarilor în şapte localităţi, inclusiv la Chişinău şi Bălţi. Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat planul de acţiuni ce ţin de desfăşurarea campaniei electorale.

 Potrivit infotag.md, preşedinta CEC, Alina Russu, a menţionat că, „potrivit programului calendaristic aprobat, perioada de 60 de zile de la data alegerilor stabilită începe din data de 21 martie". „Din această zi, concurenţii locali vor putea să-şi prezinte şi să-şi promoveze candidatura prin mijloacele de informare în masă, afişe publicitare şi întâlniri cu cetăţenii, în limita prevederilor legale prevăzute în regulamentele şi instrucţiunile CEC", a spus ea.


În cadrul şedinţei, CEC a constituit circumscripţiile electorale pentru desfăşurarea alegerilor locale noi, precum şi a aprobat desemnarea a 31 observatori naţionali din partea Asociaţiei „Promo-LEX" în vederea monitorizării scrutinelor.

La 20 mai vor avea loc alegeri noi ale primarilor în şapte localităţi: municipiul Chişinău, municipiul Bălţi, comuna Leuşeni şi satul Nemţeni din raionul Hânceşti, comuna Voloviţa din raionul Soroca, comuna Jora de Mijloc din raionul Orhei şi comuna Pârliţa din raionul Ungheni.
http://radiochisinau.md/

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100