Вторник,
17.07.2018
16:52Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Voronin anunță ce candidați va susține PCRM la alegerile din Chișinău și Bălți


 

Partidul Comuniștilor ar putea susține candidați nepartinici la alegerile noi care vor avea loc pe 20 mai în municipiile Chișinău și Bălți.

Declarația a fost făcută de președintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Vinerea cu Anatolie Golea” de la postul de televiziune RTR Moldova. Totuși, formațiunea nu a luat o decizie finală, spune liderul comuniștilor, citat de IPN.„Dacă va apărea o figură neordinară, care va putea face ordine în cele două orașe, fără „etichetă partinică”, sîntem gata să susținem așa oameni.

La Bălți este mai simplu, acolo aproape avem un candidat”, a declarat Vladimir Voronin.Liderul comuniștilor susține că va aștepta să vadă ce candidaturi vor mai fi înaintate și dacă PCRM va putea susține vreuna dintre acestea.

Potrivit lui, cele două municipii au nevoie de buni gospodari la conducere pentru că au fost aduse într-o situație deplorabilă. Vladimir Voronin spune că pretendenții trebuie să țină cont de problemele cu care se confruntă cele două capitale, dar nu de interesele partidelor.

 https://noi.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100