Суббота,
21.07.2018
04:48Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Candidații PSRM la alegerile în municipiile Bălți și Chișilnău ar putea fi anunțați duminică


 

Candidații Partidului Socialiștilor la alegerile noi în municipiile Chișinău și Bălți ar putea fi anunțați duminică. Deputatul socialist Vlad Batrîncea a declarat în cadrul emisiunii „Acces direct” de la postul de televiziune NTV Moldova că pentru duminică, 18 martie, este convocat Consiliul republican al formațiunii, în cadrul căruia se va lua decizia privind candidații, transmite IPN.

 

Potrivit lui, socialiștii și-au trasat sarcina de a câștiga alegerile în ambele municipii. „Este foarte important ca oamenii să vadă o schimbare multașteptată în Primăria municipiului Chișinău, în primul rând. Și la Chișinău, și la Bălți vor fi candidați puternici și vom întreprinde toate eforturile ca să câștigăm ambele capitale”, a spus Vlad Batrîncea.

Totodată, Vlad Batrîncea consideră că Partidul Liberal nu mai are dreptul moral să candideze la alegerile din municipiul Chișinău, având în vedere activitatea lui Dorin Chirtoacă în fruntea acestei instituții. În ceea ce privește un eventual candidat comun al mai multor partide de dreapta, deputatul socialist susține că unica miză a acestor formațiuni este să nu admită câștigarea Primăriei de către un reprezentant PSRM, dar nu pun accent pe un program electoral sănătos.

În același timp, deputatul socialist consideră că cele mai mari șanse la victorie în municipiul Chișinău le are Partidul Socialiștilor.

https://deschide.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100