Четверг,
16.08.2018
05:35Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Imagini de la teribilul accident din Kaluga, in care doua femei si patru barbati au murit. Salvatorii au stabilit identitatea lor. Alti patru moldoveni din cei opt raniti ar putea fi adusi acasa: "Opreste, te rog" - VIDEO


 

 

Doua femei si patru barbati au murit in accidentul de ieri, din Rusia. Salvatorii au stabilit identitatea lor si sustin ca cele sase persoane sunt originare din Causeni, Orhei si Stefan Voda. Alti patru moldoveni din cei opt raniti, care se simt mai bine, ar putea fi adusi acasa marti. Intre timp, pe internet au ajuns imagini, surprinse de o camera de bord, din care se vede cum s-a produs cumplitul accident.

 

Aceste secvente video au fost surprinse de camera de bord a unui automobil care mergea in spatele microbuzului plin cu moldoveni. 

 

“Opreste! Opreste, te rog!“

 

 Mercedesul Vito, inmatriculat in Republica Moldova, apare in imagini. Soferul depaseste un camion, iar apoi reuseste sa ajunga inapoi pe banda sa. In doar cateva clipe, insa, Fordul brusc intra pe contrasens si loveste cu putere microbuzul, aruncandu-l de pe carosabil.

 

Printre cei sase moldoveni, care au murit in urma impactului, sunt patru barbati, cu varste cuprinse intre 37 si 68 de ani, si doua femei, de 42 si 51 de ani. 

 

Liliana PUŞCAŞU, OFIȚER DE PRESĂ, IGSU: "Majoritatea sunt din orasul Causeni, Orhei si Stefan Voda. Putem confirma ca echipa noastra a ajuns in Rusia. Au reusit sa faca legatura cu medicii."

 

 Alti 8 moldoveni, 7 barbati si o femeie, raman internati in spital. Patru dintre ei ar putea fi adusi acasa marti, sustin salvatorii. Intre timp, specialistii de la noi se ocupa si de repatrierea cadavrelor. Ieri, premierul Pavel Filip a anuntat ca cheltuielile vor fi suportate de guvern. 

 

Sursa: PRO TV
 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100