Четверг,
16.08.2018
05:34Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Dodon a făcut de râs Președinția, pe Facebook


 

Utilizatorii reţelelor sociale şi-au exprimat nedumerirea în legătură cu întrevederea Preşedintelui Igor Dodon cu rapper-ul rus Egor Creed. Potrivit agenţiei INFOTAG, pe internet au apărut diferite comentarii după ce şeful statului a informat pe pagina sa de facebook despre întrevedere.
 
„Am avut o întrevedere cu unul din cei mai populari artiști din Federația Rusă, deținătorul mai multor premii muzicale prestigioase, Egor Kreed. Am salutat vizita artistului în țara noastră, i-am urat succese în activitatea de creaţie, menționând că este oricând binevenit în Republica Moldova”, a scris Dodon.
 
 
El a postat fotografii de la întâlnire. Celebrul rapper rus a venit la întrevedere într-un tricou negru, etalându-şi tatuajele, lanțuri, crucea şi un pandantiv la gât. Utilizatorii de internet imediat au subliniat că „rapper-ul a dat dovadă de lipsă de respect”, căci “nu s-ar fi prezentat în aşa ceva în faţa președintelui Putin”. 
 
„Nivelul instituției prezidențiale a RM într-o singură imagine”, a scris utilizatoarea Silvia Bojoga.
 
“Nu e clar, el e reprezentant al unei culturi sau subculturi?”, se întreabă un alt utilizator.
 
În același timp, alții s-au arătat încântați că Președintele l-a primit pe acest interpret popular pîn rândul tinerilor, care va susţine un concert într-un club de noapte din Chișinău.
 
“El vrea să ajungă din urmă ce a ratat fostul președinte, care nici nu a apărut în public, dar și vârsta nu-i permitea. Tot ce a preluat de la predecesorul său este să împartă distincţii: unul pentru români, iar celălalt pentru ruși”, a comentat Serghei Stegari.
 
 
http://hotnews.md/

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100