Среда,
15.08.2018
00:18Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

DECIS // Banii obținuți de pe urma vânzării terenului fostului „Stadion Republican” Ambasadei SUA vor fi folosiți pentru dezvoltarea INFRASTRUCTURII sportive


 

Banii obținuți din vânzarea terenului pe care a fost amplasat fostul „Stadion Republican” din centrul capitalei vor fi folosiți pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din R. Moldova. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de Guvernul R. Moldova.

Citește și: Ambasadorul SUA la Chișinău face LUMINĂ: Cum și când s-a ajuns la terenul fostului Stadion Republican pentru noul sediu al misiunii diplomatice

Potrivit hotărârii Executivului, „mijloacele financiare provenite din vânzarea terenului amplasat în municipiul Chișinău, str. Tighina, nr. 12, cu suprafața de 5,1814 ha (numărul cadastral 0100208.277), vor fi utilizate pentru dezvoltarea bazei tehnico-materiale a culturii fizice și sportului”.

„Vreau să punem capăt tuturor speculațiilor. Să fie foarte clar că acești bani vor fi orientați pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din Republica Moldova”, a precizat premierul Pavel Filip.

Citește și: Năstase împărtășește OPINIA lui Țopa și spune că e „RUȘINOASĂ” decizia autorităților de a atribui terenul fostului Stadion Republican pentru construcția Ambasadei SUA

Tot astăzi, Guvernul a aprobat hotărârea privind inițierea negocierilor pentru semnarea Acordului dintre Guvernul R. Moldova și Guvernul Statelor Unite ale Americii privind terenul pentru construcţia Ambasadei SUA la Chișinău.

Proiectul care prevede vinderea terenului de 5,1 hectare din centrul Chișinăului Ambasadei SUA a fost votat, la 20 iulie, de 65 de deputați, inclusiv de liberali și liberal-democrați. Președintele Igor Dodon a declarat că nu va promulga proiectul care prevede vinderea terenului Ambasadei SUA.

https://www.ziarulnational.md/

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100