Четверг,
16.08.2018
05:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Seful sectiei Tomografie Computerizata si Radiologie ar fi adunat de la pacienti peste 120 de mii de euro si 100 de mii de lei: i-a ascuns intr-o banca din capitala. Ce au gasit autoritatile in birourile unor medici. Detalii de la CNA - FOTO


 

In urma perchezitiilor de astazi, ofiterii si procurorii CNA au descoperit sume mari de bani in birourile unor medici din cadrul Centrului Republican de Diagnosticare Medicala. Bani ar fi fost adunati ilegal de la pacienti, sustin autoritatile.

 

Potrivit CNA, in urma perchezitiilor de astazi, in trei birouri de la Centrul Republican de Diagnosticare Medicala au fost gasiti, in total, 20 de mii de lei. 

 

Totodata, intr-o caseta de valori, care ar apartine sefului sectiei Tumografie Computerizata si Radiologie si pe care o pastra la o banca comerciala din capitala au fost descoperiti 80 de mii de euro, 50 de mii de dolari si 100 de mii de lei, bani care, potrivit CNA, au fost adunati de la pacienti.

 

Dupa mai bine de 4 ore in care ofiterii CNA au efectuat perchezitii in biroul sefului sectiei Tumografie Computerizata si Radiologie, acestia au iesit de acolo impreuna cu angajatul medical, care a fost retinut si escortat la CNA.

 

 

 

 

 
 
http://protv.md/
 
 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100