Среда,
15.08.2018
00:19Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Azilul pentru maidanezii din Bălţi încă nu a fost construit. În 2015 Renato Usatâi promitea că-l va deschide


 

Astazi, in centrul orasului Balti. Ora 12 00, câinii vagabonzi fac amiaza chiar pe răzoarele de flori. Asteapta azilul promis de primar. Probabil mai au de asteptat.

Acesta este textul care însoţeşte o fotografie postată pe o reţea de socializare de către Arina Spătaru, liderul organizaţiei teritoriale Bălţi a Partidului Politic “Platforma Demnitate şi Adevăr”, care a candidat la postul de primar al municipiului Bălţi în alegerile locale din 20 mai curent.

Mesajul e în unison cu părerea majorităţii bălţenilor vizavi de problema maidanezilor. Oraşul în întregime e ca un azil pentru miile de maidanezi care mişună pe străzi şi în cartiere. Şi nimeni nu mişcă un pai pentru a soluţiona cumva problema. Chiar dacă la instalarea lui în funcţia de primar, acum câţiva ani, Renato Usatâi a promis să construiască un azil pentru alungaţii de acasa prieteni ai omului.

Există, însă, la Bălţi şi lume care priveşte la această problemă altfel decât majoritatea. Despre aceasta vorbesc comentariile lăsate la postarea Arinei Spătaru.

Инна Луник Doamna Arina! 
Da de unde oare s-au luat ciinii vagabonzi? Poate primarul i-a adus? 
Oare nu stiti,ca lumea nu vrea sa-
şi sterilizeze animalele, caci e zgircita si isi arunca catelusii mici noaptea, ba chear si ciini mai mari arunca si nu le pasa, ca sint flaminzi si insetati, nu le pasa,ca aruncati in strada, se vor inmulti. Eu in locul primarului as pune amenzi enorme pentru aruncarea animalelor si amenzile sa se foloseasca anume pentru ciinii vagabonzi! 

Eugenia Briuhno As vrea sa nu cred.Cineva parca a facut special.Toti cinii au adormit o data? Miroase a propaganda.

Инна Луник  Da, Eugenia, e propaganda impotriva primarului, si nu e frumos ca o matusca sa se ridice impotriva primarului,caci e scris,ca Conducerea este de la Dumnezeu, poate dumneaei a uitat aceste cuvinte.

Denis Dolgas La Bam portiunea dintre LIDO si Linela sunt peste o suta de ciini agresivi

Mariana Cernei si la bam pe alexandru cel bun sunt cam vrio 10 si din ei sunt foarte agresivi

 Lilia Lupasco Voi face o referire strict la problema cainilor vagabonzi, fara vreo aluzie politica de vreun fel. Voi vorbi sincer si din punctul meu de vedere. Traiesc la Bam si da, zilnic vad multi caini vagabonzi , dar care sunt foarte linistiti. Nici macar nu au latrat niciodata in directia mea sau a copilului meu. Cu unii din ei chiar ne salutam zilnic. Iubesc animalele si mai ales cainii. Si daca sincer, sunt mult mai prudenta cu oamenii decat cu cainii. Dar, desigur, ar fi mai bine pentru ei sa aiba un adapost bun si mancare suficienta. Un azil care sa-i protejeze ar fi binevenit. Sterilizarea lor ar rezolva problema. Si, da, din pacate, inca nimeni nu s-a ocupat de asta in serios.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100