Среда,
15.08.2018
00:17Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

După ce l-au huiduit pe Năstase, simpatizanţii lui Ilan Şor au mers la sediul PAS: “Maia, ieşi afară! Jos Maia Sandu!”


După ce l-au huiduit pe liderul PPDA, Andrei Năstase, în fata primăriei, acolo unde acesta a încercat să susţină o conferinţă de presă, simpatizanții partidului lui Ilan Șor au mers să protesteze la sediul PAS, condus de Maia Sandu. Clădirea este păzită de zeci de polițiști.

Protestatarii scandează “Maia, ieşi afară! Jos Maia Sandu!”, însă aceasta a evitat să discute cu oamenii. Unul dintre vorbitori spune că Maia Sandu nu le permite oamenilor să trăiască normal şi se declară indignat de intenţia de a închide proiectele sociale ale lui Ilan Shor.

Amintim că şi în data de 20 iulie, peste cinci mii de persoane au protestat şi în faţa sediului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, împotriva intenţiei liderilor PPDA şi PAS de a închide magazinele sociale, prin intermediul fracţiunii parlamentare a PLDM. ”Sunt oamenii care nu au făcut nimic în această viață. Sunt oamenii care doar au distrus, care toată viața au fost implicați în corupție. Nu vom admite ca ei să vină la putere, ca să ia și ultima bucățică de pâine de la oameni”, a declarat atunci Ilan Șor. Niciun reprezentant al formaţiunii nu a ieşit atunci să discute cu protestatarii.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100